“Noctua presenteert chromax line NF-A12x25 ventilator, NH-U12A koeler en heatsink covers”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Noctua

Wenen, oktober 2021 – Noctua presenteerde vandaag de langverwachte zwarte versies van zijn bekroonde NF-A12x25 120 mm-ventilator en NH-U12A CPU-koeler, evenals de bijpassende NA-HC7- en NA-HC8-koellichaamafdekkingen. Trouw aan de succesvolle formule van de originele modellen, combineren de nieuwe NF-A12x25 PWM chromax.black.swap en NH-U12A chromax.black dezelfde kenmerkende stille koelprestaties met een slanke stealth-look. De zwarte NH-U12A ondersteunt al Intel’s aankomende LGA1700-platform.

“We zijn ons ervan bewust hoe gretig onze klanten op deze producten hebben gewacht en we hadden ze graag eerder op de markt gebracht, maar eerst moesten we wat extra tijd besteden om ervoor te zorgen dat we de prestaties van de bruine fans, en toen werden de zaken verder vertraagd door verschillende problemen met de toeleveringsketen als gevolg van de wereldwijde pandemie”, legt Roland Mossig (CEO van Noctua) uit. “Met producten die tot in de kleinste details zijn afgesteld, kunnen schijnbaar eenvoudige dingen zoals het creëren van een andere kleurversie verrassend lastig worden, maar nu dat allemaal uit de weg is, zijn we verheugd om eindelijk in staat te zijn om deze langverwachte producten aan onze klanten aan te bieden.”

Na meer dan 100 onderscheidingen en aanbevelingen van internationale hardwarewebsites en tijdschriften te hebben ontvangen, heeft Noctua’s vlaggenschipmodel NF-A12x25 zich gevestigd als een echte luxe keuze als het gaat om stille 120 mm-ventilatoren van topkwaliteit. De nieuwe chromax.black.swap-editie combineert de kenmerkende stille koelprestaties van de NF-A12x25 met een aantrekkelijk zwart ontwerp en een bundel verwisselbare rode, witte, blauwe, groene, grijze, gele en zwarte anti-vibratiepads waarmee de ventilator kan worden in kleur aangepast om te passen bij individuele bouwkleurenschema’s. Voor verdere aanpassing is een breed scala aan accessoires zoals gekleurde kabels en trillingsdempers afzonderlijk verkrijgbaar.

De NH-U12A heeft in talloze tests bewezen dat hij vele 140 mm-formaat koelers kan evenaren of zelfs overtreffen, terwijl hij een 120 mm-klasse behuizing, RAM en PCIe-compatibiliteit biedt. Dankzij hetzelfde beproefde asymmetrische single-tower koellichaamontwerp en de ultramoderne NF-A12x25 PWM-ventilatoren, blijft de nieuwe chromax.black-variant trouw aan de succesvolle formule van de NH-U12A om de beste koelprestaties in zijn klasse te combineren met uitstekende stille werking en uitstekende compatibiliteit. De NH-U12A chromax.black bevat het nieuwste SecuFirm2™ multi-socket montagesysteem dat niet alleen AMD AM4 en Intel LGA1200 ondersteunt, maar ook Intel’s aankomende 12e generatie Core CPU’s (codenaam Alder Lake-S, socket LGA1700).

Naast de nieuwe ventilator en heatsink lanceerde Noctua ook de nieuwe NA-HC7 en NA-HC8 heatsink covers voor de NH-U12A en NH-U12A chromax.black. Terwijl de chromax.black en chromax.white varianten van de NA-HC8 ideaal zijn voor volledig zwarte of zwart-wit builds, is de NA-HC7 chromax.black.swap met zijn verwisselbare kleurinleg in zwart, blauw, groen, rood, geel en wit zorgen ervoor dat de koeler kan worden afgestemd op verschillende kleurenschema’s.

Adviesverkoopprijzen
De door de fabrikant voorgestelde verkoopprijzen zijn als volgt:
– NH-U12A chromax.zwart: €119,90
– NF-A12x25 PWM chromax.black.swap: €32,90
– NA-HC7 chromax.black.swap: €19,90
– NA-HC8 chromax.zwart: €19,90
– NA-HC8 chromax.wit: €19,90Bronnen: Noctua

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments