Nog niet aangekondigde MSI Z690 Godlike verschijnt online


Een nieuw luxe moederbord van MSI is online verschenen. Het gaat om de MSI MEG Z690 Godlike, het ‘flagship’-model van het merk. Naast dat dit bord met LGA1700-socket nog niet door MSI aangekondigd is, zijn dit ook de eerste echte foto’s, niet renders, die verschenen zijn.

Op de foto is onder andere een E-ATX formaat te zien en vier DDR5-sloten. Dat MSI het een compleet plaatje wilt lijken is te merken, 32GB DDR5-6000 geheugen wordt meegeleverd. Daarbij zit er ook nog een MSI MEG Coreliquid S360 bij het moederbord, wat een AIO waterkoeler is met display op het CPU-koelblok en een 360mm radiator.

Zelf zegt @9550pro dat de MEG Z690 Godlike best wel eens 1500 tot 1600 USD kan gaan kosten, wat erg prijzig is voor een Z690-moederbord. Het gaat hierbij wel om het topmodel van het merk, en voor die prijs levert MSI ook nog het werkgeheugen mee. Wanneer dit moederbord voor consumenten verkrijgbaar komt is nog niet bekend.Bronnen: 9550pro (Twitter)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.