NuCurrent kondigt een nieuwe Bluetooth-headset aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NuCurrent

Vandaag heeft NuCurrent aangekondigd dat het de nieuwe Poly Voyager Surround 85 UC Bluetooth-headset mogelijk maakt met zijn geavanceerde NuSync-technologie, die beschouwd wordt als ’s werelds krachtigste Near-Field Communication (NFC) overdrachtssysteem. Deze samenwerking met Poly, een dochteronderneming van HP. Heeft tot doel optimale technologische oplossingen te bieden voor het snel opladen van apparaten en het voldoen aan de eisen van moderne hybride werknemers, ongeacht waar ze werken.

De Poly Voyager Surround 85 UC Bluetooth-headset is de nieuwste toevoeging aan de Voyager-serie en biedt draadloos opladen dankzij NuCurrent’s innovatieve technologie. Het is ontworpen om een naadloze connectiviteit te bieden voor hybride werken, met kristalhelder geluid, adaptieve ruisonderdrukking, en een hoogwaardige microfoon zonder zwanenhals. Bovendien wordt de headset geleverd met een handige NFC draadloze oplaadstandaard.

NuCurrent’s NuSync-technologie maakt bi-directionele gegevensoverdracht mogelijk met een vermogen tot 1,8 W en een snelheid van 106 kbps via NFC draadloos opladen. Hierdoor wordt een nieuw ecosysteem gecreëerd voor IT-professionals, met schaalbaarheid en vereenvoudiging van hun aanbod, terwijl rijke gegevensinformatie wordt verzameld voor vlootbeheer. Dit alles resulteert in een snelle en naadloze oplaadervaring voor eindgebruikers.

De Poly Voyager Surround 85 is vanaf 13 oktober beschikbaar in Noord-Amerika en wereldwijd in november. De samenwerking tussen Poly en NuCurrent onderstreept het belang van innovatieve technologie voor hybride werkomgevingen, met een focus op verbeterde samenwerkingsmogelijkheden en hoogwaardige producten met geavanceerde functies.Bronnen: NuCurrent

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?