NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti verschenen in winkels


Met de RTX 3060 Ti van NVIDIA op komst zijn deze nu ook verschenen in diverse webshops. Hoewel NVIDIA deze op 2 december aan zal kondigen is deze in verschillende webshops al verschenen.

Afbeeldingen van winkels die de nieuwe RTX 3060 Ti al aanbieden zijn de afgelopen dagen veel rondgegaan, en duiden er op dat deze nieuwe videokaart van NVIDIA er toch echt bijna aankomt. Hoewel de exacte prijzen in Europa nog niet vrijgegeven zijn laten een aantal webshops prijzen rond de €480-€520 zien, wat iets hoger ligt dan de verwachtte €400 van de Founders Editie.Bekend is dat de RTX 3060 Ti beschikt over 4864 CUDA-cores en 8GB GDDR6-geheugen met een maximale bandbreedte van 448GB/s. Het vermogen zal ergens tussen de 180 en 200 watt liggen. Met deze specificaties zal de kaart voornamelijk geschikt zijn voor 1080P-gaming met ray-tracing ingeschakeld.

NVIDIA zal deze nieuwe videokaart op 2 december aan gaan kondigen. Qua prijs wordt de standaard versie van de RTX 3060 Ti rond de €400 verwacht. Op verschillende sites wordt een levertijd vanaf 4 december verwacht.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.