Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER Review


Vandaag brengt Nvidia een nieuwe videokaart uit. De Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER. Op papier een iets snellere RTX 4080, met iets meer cores, iets sneller geheugen, maar vooral: een veel lagere prijs: 1000 dollar of 1119 euro hier in ons landje. Dat is een prijsverlaging van 200 euro en daarmee benadert de RTX 4080 SUPER de RX 7900 XTX in prijs. Tijd voor een mooie nieuwe test met o.a. 40 games, 3 resoluties, Ray Tracing, DLSS, Frame Generation, Stroomverbruik en natuurlijk de totale stroomkosten. Tijd voor een nieuwe 4080 SUPER vs 7900 XTX:

Meer Techtesters? Je vindt ons op:
Techtesters YouTube
Techtesters Patreon
Techtesters op Instagram
Nada op Twitter
Stephan op Twitter

Onze productlinks (bijvoorbeeld Amazon of Bol links) betreffen soms affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost. Wij linken enkel naar betrouwbare webshops waar wij zelf veelvuldig positieve ervaringen mee hebben.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.