NVIDIA lijkt te werken aan drietal nieuwe RTX 30-GPU’s


Er zijn geruchten verschenen over een drietal mogelijke nieuwe RTX 30-serie grafische kaarten van NVIDIA. Er wordt gesproken over een RTX 3060 met 8GB grafisch geheugen in plaats van 12GB, een RTX 3060 Ti met 8GB GDDR6X in plaats van 8GB GDDR6-geheugen en een vernieuwde RTX 3070 Ti. Bij deze laatste is het voornamelijke verschil de gebruikte GA102-GPU welke ook in de RTX 3080 en 3090 toegepast wordt.

Al met al lijken de specificaties weinig verandert te zijn ten opzichte van de oorspronkelijke modellen, waardoor het ook maar de vraag is of deze kaarten ook veel verschil op de huidige markt zullen brengen. Voor nu is het afwachten tot NVIDIA meer bekendmaakt over deze mogelijke nieuwe grafische kaarten.Bronnen: MEGAsizeGPU

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments