Nvidia stuurt geen testexemplaren uit van de 4060Ti


Naar verluidt neemt NVIDIA een afwachtende houding aan voor de lancering van de GeForce RTX 4060 Ti 16 GB GPU volgende week, gepland op 18 juli. Partners van toegevoegde kaarten (AIC) tonen weinig vertrouwen in deze variant, met minimale promotionele activiteiten. NVIDIA brengt zelf geen Founders Edition uit, waardoor ze afhankelijk zijn van partners voor aangepaste ontwerpeenheden voor pers en reviewers. Volgens Hardware Unboxed wordt er geen hardware naar de media gestuurd, er is geen officieel beoordelingsprogramma en NVIDIA-partners verstrekken geen beoordelingsexemplaren. De beschikbaarheid van de modellen is onduidelijk.

TPU bevestigt dat er geen testexemplaren zijn verstuurd door NVIDIA’s partners. Een retail-exemplaar wordt aangeschaft voor beoordelingsdoeleinden. Eerdere berichten suggereren een beperkte beschikbaarheid van aangepaste modellen bij de lancering, en de adviesprijs van $499 heeft weinig invloed op de interesse van kopers. MSI heeft echter een nieuw wit GAMING X-ontwerp voor de 16 GB-variant, wat positief is.Bronnen: Nvidia, Hardware Unboxed twitter, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?