Nvidia verhoogt de prijzen van GeForce NOW


Volgens de meest recente FAQ van NVIDIA’s kennisbank ondergaat de prijsstructuur van de GeForce NOW-gamestreamingservice van NVIDIA een verhoging. Deze verandering is alleen van toepassing op Canada en Europa en wordt toegeschreven aan “verhoogde operationele kosten in deze regio’s,” zoals NVIDIA opmerkt. Klanten die betalen in CAD, GBP, EUR, SEK, NOK, DKK, CZK en PLN zullen een prijsstijging ervaren van ongeveer 10-20%, wat overeenkomt met ongeveer één tot twee euro, afhankelijk van het niveau van hun GeForce NOW-abonnement. Er bestaat echter een kans om gunstigere tarieven te behouden gedurende de komende maanden. Actieve en nieuwe leden die zich inschrijven voor GeForce NOW vóór 1 november kunnen hun lidmaatschap gedurende zes maanden behouden tegen de huidige tarieven voordat de prijsstijging ingaat.

Deze wijziging heeft ook gevolgen voor de prijsaanpassing van lidmaatschapsgiftkaarten. Cadeaubonnen die vóór 1 november zijn aangeschaft, blijven de oude tarieven respecteren, terwijl nieuw uitgegeven cadeaubonnen na 1 november worden aangepast met een prijsverhoging. Deze aanpassingen zijn van toepassing op alle abonnementsniveaus, inclusief het Priority-niveau voor gamen op 1080p met 60 FPS, het Ultimate-niveau voor een 4K-ervaring met 120 FPS, en het Founders Ultimate-niveau, dat de speelduur verlengt van zes naar acht uur. U kunt de bijgewerkte prijsstructuur raadplegen in de onderstaande tabel.Bronnen: TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?