NZXT brengt eerste eigen toetsenbord en muis uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT kondigt vandaag een nieuwe stap in de markt voor randapparatuur aan met het Function Modulaire mechanische toetsenbord en de Lift lichtgewicht muis voor links- en rechtshandig gebruik. NZXT zal naast NZXT BLD ook een uitgebreidere customizing service gaan aanbieden, waarmee gebruikers hun systeem en configuratie naar hun eigen unieke stijl kunnen aanpassen.

Het NZXT Function Keyboard is een toetsenbord met laag profiel en aluminium body, dat is ontworpen om gebruikers de mogelijkheid te bieden hun beleving aan hun eigen voorkeur aan te passen. Het toetsenbord beschikt over de veranderbare eigenschappen waar fans van aanpasbare toetsenborden vaak naar zoeken: hot-swappable switches, verwijderbare USB C-kabel en een standaard onderste rij. Daardoor kan elke gebruiker het toetsenbord precies afstellen op zijn of haar eigen kleur, geluid en uitstraling.

Functies van het Function Keyboard:

ULTIEME AANPASBAARHEID
Je kunt overstappen naar elke MX-compatibele switch dankzij de snel te verwisselen houders op elke keyswitch positie.

AANGESTUURD DOOR CAM
CAM zorgt voor een gemakkelijk aan te passen RGB van elke toets, macro-besturing en lichteffecten met vier ingebouwde profielen.

EENVOUDIG EN SLANK
Duurzame aluminium bovenplaat met laag ontwerp. Laag chassis | Vier ingebouwde CAM-gevoede profielen.

GEMAAKT VOOR MODULARITEIT
Dankzij het toetsenbord ontwerp met standaard onderste rij kunnen gebruikers alle standaard aftermarket keycaps gebruiken. De verwijderbare USB-C-kabel kan ook worden aangepast. Standaard onderste rij met MX-compatibele snel te verwisselen houders.

De NXTZ Lift muis voor links- en rechtshandig gebruik is een speciaal voor gamers ontwikkelde minimalistische muis. Elke Lift Mouse is voorzien van een high-end PixArt 3389 optische sensor en van Omron-schakelaars die de snelheid en het gebruiksgemak bieden waarmee spelers competitief blijven. Beide producten zijn voorzien van RGB-verlichting die kan worden aangestuurd via NZXT CAM, waarmee verdergaande aanpassingen mogelijk zijn en gebruikers hun systeem verlichting en accessoires verlichting gemakkelijk op elkaar kunnen afstemmen.

Functies van de Lift Mouse:

LICHTGEWICHT ONTWERP
Dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je snel en nauwkeurig bewegen voor betere gaming prestaties. Hierdoor raakt je hand ook minder vermoeid en biedt de muis comfort tijdens lange gaming sessies.

HIGH-SPEED TRACKING
De geavanceerde PixArt 3389 optische sensor levert high-speed tracking en nauwkeurigheid met een 16K-resolutie voor competitieve voordelen.

MINIMALE WEERSTAND
De kabel van paracord biedt een minimale weerstand en zorgt voor onbelemmerde muisbewegingen voor soepele gaming prestaties.

LEVENSDUUR VAN 20 MILJOEN KLIKS
De Omron mechanische switches op alle knoppen zijn slijtvast en zorgen voor een lange levensduur.

In landen waar NZXT BLD verkrijgbaar is, kunnen gebruikers hun Function Keyboard en Lift Mouse laten aanpassen, waarna deze rechtstreeks naar hen worden opgestuurd. Daarmee kunnen gebruikers de basiskleuren, schakelaars, keycaps en kabelkleuren aanpassen en deze thuis laten leveren met opties die niet verkrijgbaar zijn bij de Function Keyboards in de winkels. Ook is de Lift Mouse verkrijgbaar met een accentkleur en kabel naar keuze.

Prijzen en beschikbaarheid
Het Function Keyaboard komt verkrijgbaar in drie versies, het volledige formaat kost €159,99, de versie zonder nummerblok €149,99 en de kleine versie zonder nummerblok €139,99. De Lift Muis is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €59,99.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.