NZXT brengt Mass Effect-case uit


Recent heeft NZXT een nieuwe variant op de H510i-behuizing aangekondigd. De CRFT 07 H510 Mass Effect komt in beperkte oplage verkrijgbaar en zal €200 gaan kosten.

NZXT, bekend van voornamelijk computerbehuizingen, heeft een nieuwe variant van de H510i ATX-behuizing uitgebracht. Deze CRFT 07 Mass Effect-variant van de H510i komt beschikbaar in een oplage van 500 stuks, en kenmerkt zich door zijn carbon fiber look met rood/witte strepen. Deze kleurcombinatie is een hint naar het iconische N7-armor in de game.

Standaard beschikt de H510i-case over een modern en eenvoudig design, USB 3.1 Type-C, volledig stalen behuizing met tempered glass panelen en ingebouwde RGB-strips. NZXT levert voor de koeling standaard twee fans mee, en daarbij is er nog ruimte om een 280mm radiator bovenin de behuizing te plaatsen.


De speciale Mass Effect-versie van de NZXT H510i komt binnenkort in Europa verkrijgbaar voor €199,99. Op het moment is de case enkel in de Verenigde Staten verkrijgbaar.Bronnen: NZXT.com

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.