NZXT brengt nieuwe H5-behuizing en T20-koeler uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT kondigt de opvolger aan van de H510 miditower ATX-behuizing, de H5 Flow- en H5 Elite- en de T120-serie luchtkoelers. De H5 Serie heeft twee nieuwe met ATX compatibele kasten die het hoofd chassis van het miditower NZXT-systeem vormen, met betere thermische prestaties, verbeterde kabelmanagement kanalen en is voorzien van het klassieke design waar de NZXT H-serie om bekendstaat.

Elke kast in de H5 Serie heeft een open bovenkant voor montage van een 240mm radiator of twee 120mm ventilatoren voor betere thermische prestaties. Deze midi tower behuizingen behouden hun ATX-compatibiliteit in een compacte vormfactor. Voor de zijpanelen is geen gereedschap nodig om makkelijk een van de onderdelen te vernieuwen, problemen op te lossen of je gaming-pc te controleren. Betere thermische prestaties en intuïtief kabelmanagement maken de H5 het ideale chassis voor de meeste systemen.

De H5 Flow
Bij de H5 Flow met zijn geperforeerde voorpaneel staat koeling van je componenten centraal. Samen met de inlaat ventilator aan de onderkant, die perfect geplaatst is om warme lucht sneller naar boven te verplaatsen, ontstaat zo een koeler chassis. De H5 Flow is verkrijgbaar in helemaal wit en helemaal zwart en past zo bij elk systeem.

De H5 Elite
De H5 Elite is ontworpen voor degenen die een mooie build voor hun setup willen creëren. Elke H5 Elite heeft twee F140 RGB-ventilatoren die te zien zijn via het voorpaneel van gehard glas. Bovendien is een NZXT RGB-ventilatorregelaar standaard ingebouwd, waarmee gebruikers de RGB-verlichting via NZXT CAM kunnen personaliseren. Met de verbeterde ventilatie aan de bovenkant en de inlaat ventilatoren onderin de H5 Serie zijn de koelprestaties beter dan in vorige generaties. Verkrijgbaar in helemaal wit en helemaal zwart.

T120
De nieuwe T120-luchtkoeler is een makkelijk te installeren en te onderhouden CPU-koeler. Deze nieuwe luchtkoeler heeft eersteklas heatpipes voor efficiënte koeling van de processor. De T120 is ook leverbaar met RGB en is compatibel met NZXT CAM-software voor regeling van de RGB- en ventilatorcurves.

Prijzen en beschikbaarheid
Zowel de H5 Flow (€109,99), H5 Elite (€149,99) als de T120 (€49,99) zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.