“NZXT brengt vernieuwde H1-case uit met grotere inhoud en krachtigere voeding”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, een leider in pc-gaminghardware en -services, kondigt vandaag de nieuwe H1 aan – boordevol functies om de componenten van je keuze onder te brengen in een eenvoudig te bouwen en te installeren systeem. Extra ruimte voor nog krachtigere onderdelen, grotere inlaatopeningen voor verbeterde koeling en ingebouwde componenten – de nieuwste H1 verruimt het oorspronkelijke design, maar houdt tegelijkertijd het systeem klein.

De nieuwe H1 is een alles-in-één SFX (case met kleine vormfactor) die wordt geleverd met een AIO-koeler, voeding en riser cable–allemaal vooraf geïnstalleerd om het bouwen gemakkelijker dan ooit te maken. De meegeleverde componenten beschikken niet alleen over verbeterde functies, zoals verbeteringen aan de koeling, een extra USB A-poort en een vernieuwde PCIe Gen 4 Riser Card, maar verlenen de H1 case met kleine vormfactor ook extra toegevoegde waarde.

Grotere openingen in de geperforeerde panelen zorgen voor een betere luchtstroom, en de grotere omvang (verhoogd van 13 l naar 15,6 l) biedt plaats aan de nieuwste GPU’s van NVIDIA en AMD. Een kleine build en krachtig potentieel sluiten elkaar niet langer uit met deze krachtpatser. De uitlaat ventilator aan de achterzijde houdt je grafische kaart koel tijdens de meest intense belasting, en de ingebouwde voeding is geüpgraded van 650 W naar 750 W, waardoor de H1 nog beter kan presteren. Met een extra ventilator controller via NZXT CAM kun je je ventilatorcurves aanpassen, je temperaturen, je systeem en nog veel meer bewaken, om unieke profielen te creëren die geschikt zijn voor de behoeften van elke gebruiker.

NZXT heeft het originele ontwerp van de riser van de H1 herzien op basis van ervaring met de originele case en feedback van de community. De H1 is voorzien van een op maat ontworpen PCB. Bovendien hebben we nauw samengewerkt met een nieuwe leverancier en een strenger QA-proces toegepast om ervoor te zorgen dat elke H1 voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Kort gezegd zijn alle upgrades van de vernieuwde H1:
– Vergrootte omvang van 13L naar 15,6L voor grote grafische kaarten en koelers.
– Een extra USB A-poort naar de I/O aan de voorkant.
– Ventilatorcontroller via NZXT CAM voor eenvoudige regeling van RGB- en ventilatorcurves
– Achteraan geplaatste uitlaatventilator in het GPU-compartiment.
– Verbeterde PCIe Riser die Gen 4 PCIe GPU’s ondersteunt.
– Ingebouwde 750 W Gold Power Supply in plaats van 650W.
– Ingebouwde AIO-koeler.
– Voorgeïnstalleerde kabels voor eenvoudig kabelbeheer.

Prijzen en beschikbaarheid
NZXT stelt de nieuwe H1 vanaf 21 februari beschikbaar in diverse webshops voor €399. Ter vergelijking kostte de huidige versie bij de lancering zo’n €350, waar deze op het moment van schrijven in de opruiming vanaf €190 al verkrijgbaar is.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments