Review: NZXT Doko
Productpagina @ NZXT


NZXT is geen onbekende hier in huis, we hebben inmiddels meerdere van hun behuizingen en koelers gereviewd. Sterker nog, er staat hier een hele leuke S340 special edition naast mij die we binnenkort uitgebreid onder de loep gaan nemen. Het merk is tevens geen onbekende als het op voedingen, ventilatoren, en LED- en fan accessoires aan komt.

Toen ik hoorde dat ze het leuk zouden als hun nieuwste product eens onder de loep werd genomen was ik uiteraard positief, ik had tenslotte warme gevoelens bij veel van hun eerdere producten. Dat het echter een streaming box bleek te zijn had ik echter niet zien aankomen. De Doko zoals dit nieuwe kastje is benoemd ‘does everything your pc can’ volgens NZXT, wat een gedurfde claim is waarmee ze mijn aandacht in ieder geval hadden.

Het idee van dit product is je je computer op afstand kan besturen, en dat het beeld van deze computer naar een ander scherm (bijvoorbeeld je TV) wordt gestreamd. Tegelijkertijd sluit je je randapparatuur op de Doko aan, waarmee je je computer dan op afstand bestuurd. Volg je nog? Door een Doko aan een willekeurig scherm (bijvoorbeeld je TV) te hangen kan je vanaf daar simpelweg je hele pc gebruiken.Tijd om te kijken hoe dat nou allemaal werkt.

De NZXT Doko is verkrijgbaar voor 100 euro ‘and change’. Gebruik het onderstaande menu om door de review te navigeren.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.