NZXT introduceert de CRFT 10 H510i All Might


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT is producent van hardware en software voor pc’s en gerelateerde dienstverlening met krachtige banden met de community. Wij beginnen nu een spannende nieuwe samenwerking. Stap in de wereld van My Hero Academia – te beginnen met de H510i All Might. Deze miditower-behuizing is het eerste instapmodel van de CRFT-reeks van NZXT met anime-thema.

De H510i All Might is gemaakt om de gevaarlijkste schurken te weerstaan en om de power van alle componenten in je systeem te bundelen. Vier de ultieme top held en verander je gaming-pc in het nieuwe vredessymbool.

My Hero Academia
In de wereld van My Hero Academia krijgt 80% van de bevolking superkrachten, beter bekend als “Quirks”. All Might – de top held – kiest een jongen zonder Quirks, Midoriya, als zijn opvolger en deelt zijn Quirk met hem als hij beseft wat diens mogelijkheden zijn.

CRFT 10 inspiratie
NZXT CRFT waardigt communities en famdom met unieke samenwerkingen met de creatieve geesten die de games, werelden en verhalen maken waar we allemaal van houden. Voor de H510i All Might deden we inspiratie op in het boeiende verhaal van All Might, voor het tot leven wekken van een behuizing die diep is geworteld in de overlevering van My Hero Academia.

CRFT 10 H510i All Might
– Een aangepaste H510i pantsering, gebaseerd op de voormalige topheld All Might.
– Een Plus Ultra Puck en All Might charm versieren de behuizing en laten zien het ècht betekent om je build verder te brengen!
– Prachtige kunstwerken aan de binnen- en de buitenzijde van de behuizing, als ode aan All Might in al zijn verschijningen.
H510i
– Voorgeïnstalleerde RGB led-strip: Personaliseer en bestuur de verlichting in de build ter aanvulling van All Might, randapparatuur en jouw gameruimte.
– Ingebouwde montagebeugel voor videokaart: Plaats je videokaart verticaal of horizontaal met de ingebouwde montagebeugel en toon de fijne details van je build.
– Inclusief RGB- en ventilatorcontroller Bestuur twee NZXT RGB lichtkanalen en drie ventilatorkanalen die spanningsgeregelde of PWM-bestuurde ventilatoren ondersteunen met NZXT CAM.

Prijzen en beschikbaarheid
De NZXT CRFT 10 H510i All Might is vanaf deze maand verkrijgbaar met een adviesprijs van maar liefst €249,99.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.