NZXT komt met nieuwe N7 Z490 ATX-moederborden


Fabrikant van voornamelijk behuizingen, NZXT, heeft een nieuw type ATX-moederbord aangekondigd. Deze N7 Z490 komt vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van ongeveer 230 euro.

Zo zijn de nieuwe moederborden van NZXT voorzien van een Intel Z490-chipset welke compatible is met Intels 10e generatie Core i-processors, en door middel van metalen covers een strakker uiterlijk heeft ten opzichte van andere moederborden.


De N7 Z490 beschikt over WiFi 6, Bluetooth 5.1, twee M.2 aansluitingen, geheugensnelheden tot 4266MHz met XMP 2.0 en een viertal aansluitingen voor RGB-verlichting.


NZXT’s nieuwe N7 Z490-moederborden komen vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €229,99 in de kleuren zwart of wit.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.