NZXT kondigt de CRFT 11 H510i Rivals aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT zet zijn samenwerking met My Hero Academia voort en introduceert een H510i behuizing gebaseerd op de rivaliteit tussen twee van de meest geweldige helden van de franchise, Deku en Bakugo. Deze midi tower behuizing is de tweede My Hero Academia creatie de in NZXT CRFT-reeks, na de eerder al uitgebrachte H510i All Might.

My Hero Academia
In de wereld van My Hero Academia krijgt 80% van de bevolking superkrachten, beter bekend als “Quirks”. Izuku “Deku” Midoriya en Katsuki Bakugo zijn twee van de beste nieuwe studenten aan de U.A. High School, een academie waar ze leren en trainen om helden te worden. De twee vrienden hebben een boeiende en tumultueuze relatie terwijl ze proberen professionele helden te worden. De H510i Rivals streeft ernaar om deze dynamische relatie te benadrukken.

CRFT 11 Inspiratie
NZXT en My Hero Academia hebben de handen ineengeslagen om de felle concurrentie en vriendschap tussen Deku en Bakugo te vieren met de H510i Rivals. Deze behuizing eert en benadrukt de dualiteit van de twee felle vrienden en concurrenten. Intense illustraties van beide personages sieren de zaak, met knipoogjes naar hun vechtstijl, opvoeding en uitrusting naar keuze. Het is een visueel opvallend en uniek platform voor een pc-build, ontworpen voor de My Hero Academia-superfan.

CRFT 11 H510i Rivals Features
– Kenmerkt de klassieke rivaliteit, met twee unieke kanten van Deku en Bakugo met prachtige kunstwerken van binnen en van buiten.
– Beschikt over een unieke PLUS ULTRA puck en een krachtige charme die de behuizing siert. De charme is dubbelzijdig en heeft aan de ene kant het masker van Midoriya en aan de andere kant Bakugo’s grenadier bracer.

H510i Features
– Voorgeïnstalleerde RGB LED Strip: Pas de verlichting in de build aan en regel deze als aanvulling op Deku en Bakugo, eventuele randapparatuur en jouw gameruimte.
– Built-in GPU mounting bracket: Plaats je GPU verticaal of horizontaal met de ingebouwde montagebeugel en krijg de fijne details van de build binnen.
– Inbegrepen RGB & Fan controller: Bedien twee NZXT RGB-verlichtingskanalen en drie ventilatorkanalen die spanningsgeregelde of PWM-ventilatoren ondersteunen via NZXT CAM.

Prijs en beschikbaarheid
De NZXT CRFT11 H510i Rivals is vanaf vandaag verkrijgbaar voor ongeveer 250 euro.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.