“NZXT kondigt de CRFT Mass Effect Puck aan”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

November 2021 – NZXT, een community gerichte pc-hardware, software en serviceprovider, heeft vandaag een nieuwe puck onthuld uit de NZXT CRFT-lijn. Met door fans geïnspireerde producten die te zien zijn in de iconische ruimteopera-serie Mass Effect.

N7-Tag
Dit jaar viert NZXT N7 Day in stijl. N7 Day vindt elk jaar plaats op 7 november en is toepasselijk vernoemd naar de rang van de System Alliance uit de Mass Effect-trilogie.

De Puck
De NZXT Mass Effect Puck toont het zegel van de speciale N7-eenheid en markeert de prestaties van elke puck-eigenaar die het trainingsprogramma van deze speciale eenheid heeft voltooid. Deze speciaal ontworpen puck is niet alleen een geweldige manier om de trots op de N7-tag te benadrukken, maar ook een stijlvolle manier om headsets, VR-headsets of kabels magnetisch aan een pc-behuizing te bevestigen. Zoals met alle NZXT CRFT-producten, is de voorraad beperkt, waardoor dit een opwindend en uniek product is voor elke Mass Effect-fan of ontluikende held van de melkweg.

Prijzen en beschikbaarheid
De NZXT CRFT Mass Effect Puck komt binnenkort verkrijgbaar via de website van NZXT, met een adviesprijs van €34,99. Een redelijk duur magneetje dus, voor de liefhebber misschien wel een koopje.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.