NZXT kondigt de nieuwe H9 Serie aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT kondigt hun full-tower ATX-behuizingen aan, de H9 Flow en H9 Elite, de C1200-voeding en de RGB Duo-ventilatoren.

De H9 Serie heeft twee nieuwe met ATX compatibele behuizingen, de nieuwste en grootste in de NZXT-midtowerreeks. Ze hebben genoeg ruimte voor maximaal tien ventilatoren en een directe luchtstroom voor het koelen van zelfs de meest krachtige videokaarten. De H9 Flow en H9 Elite zijn flexibel voor het onderbrengen van elke build met hun grote formaat, de radiatorondersteuning en het kleurenschema.

Voor iedereen die de nadruk op koelprestaties legt, is de H9 Flow voorzien van een gaas-bovenpaneel voor perfecte koeling. De H9 Elite is ontworpen voor de bouw van een RGB-PC met een paar extra’s, zoals aanvullende NZXT CAM-ondersteuning en een glazen bovenpaneel waarmee de RGB-verlichtingscomponenten mooi uitkomen.

De H9 Flow
Met het geperforeerde gaas-bovenpaneel focust de H9 meer op koelprestaties. De behuizing is voor een nog krachtigere luchtstroom bovendien uitgerust met vier 120 mm F Serie Quiet Airflow-ventilatoren. Dankzij de superieure luchtstroom van de H9 Flow is deze de perfecte behuizing voor degenen die een systeem willen bouwen met de nieuwste componenten, die hogere eisen aan koeling stellen.

Adviesprijs voor de H9 Flow: €190.

De H9 Elite
De H9 Elite is een elegante manier om tegemoet te komen aan bouwers die graag een kast met gehard glas willen om te pronken met hun RGB-build, of ze die nu delen op sociale media of in hun stream. Met gehard glas aan drie kanten en een radiator/ventilator bovenin is deze de perfecte behuizing om premium componenten te laten zien en toch rekening te houden met koeling.

Adviesprijs voor de H9 Elite: €290.

F-serie RGB
De F Serie RGB Core-ventilatoren geven je schitterende verlichting en premium koeling. Acht afzonderlijke adresseerbare leds zorgen voor vergaande aanpassing en levendige verlichting. Het geavanceerde naaf- en schoepenontwerp zorgt voor een hogere statische druk en een krachtige luchtstroom.

Adviesprijs voor de RGB Duo Fans:
120mm: Single pack €32,99 | Triple pack €119,99
140mm: Single pack €34,99 | Twin pack €84,99

De C1200
De nieuwe C1200 Gold levert tot 600 W voeding voor de grafische kaarten uit de NVIDIA 40-serie via één enkele kabel, met behoud van de efficiënte, geruisloze prestaties. Deze voeding levert perfect efficiënt, puur vermogen voor de nieuwste grafische kaarten.

Adviesprijs voor de C1200 Gold: 209,99 €Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.