NZXT kondigt een samenwerking met Bethesda aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, heeft aangekondigd dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Bethesda Softworks LLC om een reeks gamingapparatuur met een Starfield-licentie uit te brengen als onderdeel van hun NZXT CRFT-serie. De volledige productlijn wordt naar verwachting begin volgend jaar gelanceerd, maar een voorproefje van wat er komt, is te zien met de Noord-Amerikaanse introductie van de Starfield H5 Flow-behuizing. Deze zeer beperkte collector’s editie is momenteel exclusief verkrijgbaar in Noord-Amerika op NZXT.com, als upgrade-optie bij aankoop van een Player: Two vooraf gebouwde NZXT PC.

De Starfield H5 Flow-behuizing combineert game-ontwerp met praktische functionaliteit en heeft een geperforeerd voorpaneel voor optimale luchtdoorstroming en eenvoudige gereedschapsvrije toegang tot de zij- en voorpanelen voor PC-bouwers. De behuizing is voorzien van een speciale ventilator aan de onderkant die de GPU koelt, en wordt geleverd met twee vooraf geïnstalleerde F120Q-ventilatoren. Voor Starfield-fans bevat de behuizing details zoals een Constellation-insigne aan de achterkant en een kleurrijke Constellation-ribbon als kabelbeheer.

De volledige Starfield-gaminggearlijn wordt begin volgend jaar wereldwijd uitgebracht, en de CRFT Starfield-behuizing is nu beschikbaar bij aankoop van een Player: Two vooraf gebouwd systeem. Om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de beschikbaarheid van de producten, kunt u zich aanmelden voor de NZXT-nieuwsbrief.Bronnen: NZXT

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?