“NZXT kondigt H710i-behuizing met Cyberpunk-thema aan”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT, een communitygestuurde leverancier van hardware, software en diensten voor pc’s introduceert vandaag een exclusieve H710i pc-behuizing met Cyberpunk 2077 als thema. De behuizing is ontworpen in samenwerking met CD PROJEKT RED voor een extravagante introductie in de CRFT-behuizingenreeks van NZXT. De CRFT 09 H710i Cyberpunk biedt fans de mogelijkheid om hun gamingopstelling om te vormen naar een stuk hardware rechtstreeks afkomstig uit de dystopische toekomst van Cyberpunk 2077. Meegeleverd bij de behuizing is een limited edition Arasaka Corporation Puck en Cyberpunk 2077 chip charm, die verder bijdragen aan het thema van de behuizing.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 is een verhaalgestuurde, open-world RPG, gesitueerd in de meest levendige en gevaarlijke metropolis van de toekomst — Night City. Opkomende huursoldaat in een wereld van cyber-streetwarriors, technologische netrunners en corporate life-hackers. Dankzij het kenmerkende CD PROJEKT RED concept van keuzes en consequenties komen spelers voor moeilijke beslissingen te staan, die gevolgen hebben voor de gehele game. Cyberpunk 2077 heeft meer dan 200 prijzen gewonnen en is geplaatst in het universum van het klassieke pen-en-papier RPG-systeem, Cyberpunk 2020.

CRFT 09 inspiratie
De nieuwste toevoeging aan de CRFT-reeks gamingproducten van NZXT is ontworpen om de gruizige en levendige wereld van Cyberpunk 2077 rechtstreeks naar het gamingstation van de grootste fans te brengen. De behuizing is gebaseerd op de stijl van een machtige entiteit genaamd Arasaka Corporation. Hun steriele “materie-boven-stijl”-ontwerp is overgespoten met expressieve kitsch-graffiti — een uiting van opstandige zelfexpressie door het volk van Night City. Alles bij elkaar beeldt de CRFT 09 de eeuwige strijd uit tussen diegenen die een leven proberen te voeren in de “city of dreams”, en de ondernemingsbazen die alle aspecten van het leven in de megalopolis en ver daarbuiten beheersen.

Prijzen en beschikbaarheid
NZXT brengt de CRFT 09 H710i Cyberpunk vanaf vandaag uit met een vraagprijs van €299,99. Daarbij komt deze behuizing in een beperkte oplage van 1000 stuks.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments