NZXT Lanceert Nieuwe Audioproducten


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT heeft vandaag zijn nieuwe Relax Audio Ecosysteem onthuld. Deze nieuwe collectie bestaat uit hoogwaardige audioproducten voor de veeleisende pc-gamer.

Met de nieuwe SwitchMix kan je moeiteloos schakelen tussen een 3,5 mm headset en een aangesloten speakerset, dit switchen doe je doormiddel van je headset op de stand of er vanaf te halen.

De Relay Headset is gecertificeerd voor Hi-Res audio door Japanse Audio Society en biedt een indrukwekkende geluidservaring. En doormiddel van de lage vervorming van de oorschelpen voorkom je vermoeidheid van je eigen oren.

Het Relax Audio-ecosysteem wordt helemaal compleet door de Relay-luidsprekers en subwoofer, met een stereogeluid van 80 W en een subwoofer vermogen van 140 W.

De Relay Headset is te verkrijgen in wit en zwart en voor €99,90, de Switchmix voor €139,90. De Relay Speakers zijn verkrijgbaar zowel als in wit als in zwart en hebben een adviesprijs van €259,90 en de Subwoofer heeft een adviesprijs van €159,90Bronnen: NZXT

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?