Review: NZXT Manta
Productpagina @ NZXT


NZXT kijkt lekker aan het knallen, zeker op de Nederlandse markt. Waar ze vroeger vooral bekend waren om opvallende de Phantoms, styling die voor de meer bescheiden West Europeaan soms wat te opvallend was, zien we de laatste tijd vooral de wat strakkere behuizingen veel terugkomen in builds en forum topics; Zowel de S340 als de H440 lijken goed in de smaak te vallen. Voor een deel te danken aan het design, maar voor een groot deel ook aan het slimme interieur en daarbij de keuze voor verschillende kleurstellingen. Het mag een cliché zijn, maar ‘ik heb hem zelf ook’ (de H440) mag minstens als een klein compliment tellen gezien de ervaring met een zee aan alternatieven.

Toch lijkt het ontwerpteam bij NZXT gevoelig voor curves. Dat zagen we eerst in de release van de NZXT Noctis 450, een soort kruising tussen een Phantom en een H440. Maar we gaan dat vooral zien in het product wat vandaag op tafel staat: De NZXT Manta. Een ITX behuizing met verre van ITX afmetingen, opvallende vormen, en een prijskaartje van 110 tot 125 euro afhankelijk van de gekozen variant of kleurstelling. Wij gaan kijken naar de zwart/rode versie met venster.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”336100″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.