“NZXT BLD nu ook in België en Luxemburg”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

München, September, 2021 – NZXT kondigt vandaag de uitbreiding aan naar België en Luxemburg. Deze uitbreiding geeft gamers in deze regio’s vanaf heden toegang tot de volledige assortiment van NZXT BLD gaming-pc’s en pc-componenten. Inclusief de verschillende Prebuild PC’s in de vernieuwde online winkel.
NZXT BLD is een gebruiksvriendelijke service waarmee gamers hun ideale gaming-pc kunnen samenstellen op basis van het spel dat zij willen spelen. Door de gebruiksvriendelijkheid voor gamers op elk technisch niveau geeft het platform toegang aan gamers om gemakkelijk geweldige gaming presentaties te behalen. Met NZXT BLD kunnen gamers meer tijd besteden aan het gamen zelf en minder tijd besteden aan onderzoek, het aanschaffen van onderdelen en het opzetten van hun gaming systeem.

Voor gamers die hun bestaande set-up willen uitbreiden in deze regio’s, hebben deze nu ook toegang tot NZXT componenten. Waaronder de H-serie behuizingen, N7-moederborden en Kraken AIO’s. Bovendien is NZXT.com vernieuwd om gamers een meer gestroomlijnde en moderne ervaring te bieden, op desktop maar natuurlijk ook op je telefoon.

Functies van NZXT BLD
Mooi van binnen, maar ook van buiten.
Elk component dat in ons zorgvuldig uitgekozen assortiment beland wordt grondig getest om er zeker van te zijn dat het aan onze allerhoogste standaarden voldoet. Wanneer wij geen component kunnen vinden die aan deze standaard voldoet, dan bouwen wij die zelf, zoals de bekroonde Kraken waterkoeler en onze kenmerkende H-serie behuizingen.

Concurrerende prijzen
Wij vermelden alles wat er in jouw build past en geven de kosten duidelijk weer. Gamers weten niet alleen precies wat zij krijgen, maar het is ook voordeliger dan onderdelen individueel aan te schaffen.

NZXT BLD’S Unique Recommendation Engine
Voorspelt FPS (frames per seconde) met een nauwkeurigheid van 10% om de gaming prestaties van elke aangepaste NZXT BLD-pc te garanderen voor de games die door de gebruiker zijn gekozen. FPS wordt berekend op basis van meer dan 10 miljoen en tellende geanalyseerde game uren.

NZXT BLD’S Peace of Mind Service
NZXT heeft meer dan 16 jaar ervaring met het ontwikkelen van bekroonde, hoogwaardige pc-componenten.

Elke custom NZXT BLD Gaming PC:
– Beschikt componenten gemaakt door industrie leidende fabrikanten met de hoogste kwaliteitsnormen
– Is in elkaar gezet door hoogopgeleide lokale PC-bouwers, die zorgvuldig vervaardigde gaming-pc’s opleveren.
– Is gratis en gemakkelijk te retourneren bij systemen die niet binnen onze 10% BLD engine FPS-prestatie garantie voldoen.
– Heeft een uitgebreide All-in-One garantie van 3 jaar.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments