NZXT presenteert de Canvas QHD-monitoren.


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT presenteert vandaag de Canvas QHD-monitoren. De monitoren zijn ontworpen voor een evenwichtige balans tussen hoge resolutie en hoge framerates. Het formaat, de kleur en de montagemogelijkheden passen bij elke setup en zorgen voor een betere gamingervaring.

Canvas nodigt de gamer uit om op ontdekking te gaan in zijn favoriete gamingwereld, in levendig detail en met soepele en responsieve prestaties. Deze monitoren zijn een waar schot in de roos met ondersteuning voor een resolutie van 1440p, een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz en met AMD Freesync Premium-ondersteuning.

Twee monitoren zijn exclusief verkrijgbaar via NZXT: de Canvas 27QHD en de 32QHD Curved. Deze vormen een mooie aanvulling op elke bestaande pc-setup met de keuzemogelijkheid voor levering met een compacte voet of met een VESA-bevestiging en dankzij het randloze ontwerp voor een beeld van rand tot rand.

Het iconische NZXT-design van de Canvas is een mooie aanvulling op de bekroonde pc builds, componenten en de uitgebreide reeks randapparatuur van NZXT. De Canvas monitors zijn voorzien van NZXT CAM-ondersteuning. De gebruiker kan zo een custom profiel instellen voor aanpassing van de weergave gebaseerd op de tijd van de dag en het soort game.

Eigenschappen Canvas QHD
– 1440p resolutie, HDR 10, 165 Hz vernieuwingsfrequentie, 1 ms reactietijd, AMD FreeSync Premium-ondersteuning
– Anti-verblinding voor aanpassing aan ruimtes met veel of weinig licht
– Twee montageopties – een compacte voet en VESA 100 x 100
– Flikkervrij display met weinig blauw licht voor minder vermoeide ogen
– Canvas 32QHD-monitors zijn voorzien van een 1500R-kromming – 20% meer dan de standaardkromming (1800R) – voor totale immersie
– Betere instellingsopties in NZXT CAM, om custom profielen aan te maken voor verschillende games en tijden van de dag.

Prijzen en beschikbaarheid
– Canvas 27Q alleen monitor (zwart) : €409
– Canvas 27Q (zwart) + arm: €449
– Canvas 27Q alleen monitor (wit) : €429
– Canvas 27Q (wit) + arm: €469
– Canvas 32Q alleen monitor (zwart) : €499
– Canvas 32Q (zwart) + arm: €549
– Canvas 32Q alleen monitor (wit) : €519
– Canvas 32Q (wit) + arm: €569
– Single Arm : €169
– Dubble Arm :€ 239

De monitor en accessoires zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via NZXT.Bronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments