598,307

Productwebsite

Zoals velen bekend zal zijn kunnen de nieuwe haswell cpu’s flink warm worden, en mijn i7-4770k zag ik dan ook vaak iets ‘te’ warm worden. Tijd voor een leuke fancontroller dus. Eisen? Eigenlijk niet veel, gewoon mijn ventilatoren goed kunnen beheersen, en verder zo min mogelijk poes-pas; dus mechanische knoppen, geen touchscreens, en natuurlijk niet te duur. Verder gezien ik nog al veel aan mijn systemen sleutel zocht ik er 1tje die bij voorkeur ook niet te veel uit steekt, zodat hij ook in mijn deurtjes-cases goed zou schikken.

Zo kwam ik dus bij de NZXT Sentry Mix 2 terecht. Met de mogelijkheid tot het aansluiten van 6 ventilatoren, eenvoudige sliders en een leuke prijs (~30 euro) dus een goede kandidaat voor wat ik zocht. Daarnaast was de mogelijkheid om hem in 5 kleurtjes in te stellen een leuke extra, daarmee is hij dus eenvoudig aan te passen aan verschillende systemen.

Verder vind ik het wel van belang te vermelden dat ik bewust geen foto’s bewerk of iets dergelijks, het enige wat ik doe is soms wat bijsnijden en verkleinen naar review-maatjes. Dit juist om een realistisch beeld van de producten te geven, waar stock foto’s van veel producten nog wel eens van de realiteit kunnen verschillen.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.