NZXT vernieuwd serie H7-behuizingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van NZXT

NZXT kondigt de nieuwe generatie van de mid-tower behuizingen aan: de H7. Deze nieuwe ATX-behuizing biedt drie nieuwe opties: H7, H7 Flow en H7 Elite; elke behuizing biedt betere thermische prestaties voor CPU’s en GPU’s, verbeterde kabelmanagement en toegang zonder gereedschap voor zijpanelen. Elke H7 heeft de eenvoudige en strakke ontwerp van NZXT.

De H7
De H7 behuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De H7 en H7 Flow zijn er in zwart-wit, geheel wit of geheel zwart. De H7 Elite is verkrijgbaar in geheel zwart of geheel wit met een bijpassend glaspaneel: een getint paneel voor zwarte behuizingen en een helder paneel voor witte behuizingen.

De Flow
De H7 Flow richt zich op koelcomponenten en biedt dezelfde kenmerken van de nieuw ontworpen H7 naast een toegevoegd geperforeerd voorpaneel. Het is ready om high-end builds aan te pakken en biedt ruimte voor overklokken, terwijl het voldoende ruimte biedt voor de nieuwste videokaarten en processors.

De Elite
De H7 Elite biedt een optie voor pc-bouwers die zich willen concentreren op RGB-builds. Naast alle geweldige functies van de H7, beschikt de H7 Elite ook over een extra paneel van gehard glas en drie aan de voorzijde gemonteerde F-serie 140mm RGB-ventilatoren. Ten slotte is er een meegeleverd RGB-ventilator controller, die is vernieuwd met 3 RGB- en 6 ventilatiekanalen, die NZXT CAM gebruikt om je verlichting en ventilatorcurve aan te passen.

Case-accessoires die naast de H7-serie worden gelanceerd:
Naast de nieuwe H7-serie lanceert NZXT accessoires voor de H7, zoals een nieuwe reeks case fans en een verticale GPU-riser. De nieuwe serie case fans uit de F-serie, die aan elke behoefte passen en helpen bij het invullen van elke build met heldere RGB. De Quiet Airflow-lijn houdt de zaken koel en verlaagt de algehele temperatuur, terwijl de nieuwe statische drukventilatoren AIO’s helpen. Deze nieuwe ventilatoren zijn allemaal verkrijgbaar in zwart of wit en in de maten 120 mm en 140 mm.

Voor degenen die het middelpunt van hun pc vooraan en in het midden willen weergeven, helpen de verticale GPU-mount en Riser-kabel dat te vergemakkelijken. De stalen GPU-bevestiging is sterk genoeg om zware GPU’s te dragen en past mooi in de H7 met genoeg ruimte over, en de verlengde Riser-kabel is flexibel, snel en duurzaam, samen met compatibiliteit met eerdere en huidige generaties.

Ten slotte wordt de NZXT RGB-ventilator controller in de H7 Elite afzonderlijk verkocht, zodat gebruikers RGB- en ventilator regeling via NZXT CAM kunnen toevoegen aan hun H7, H7 Flow of een ander geval.

Prijzen en beschikbaarheid
Zowel de H7 (€139,90) als de H7 Flow (€139,90) komen verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zwart met wit accent. De H7 Elite van €209,90 komt in het wit en zwart te koop. gvBronnen: NZXT

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.