Opal kondigt een kleine webcam aan voor tablets en laptops


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Opal

Opal Camera, heeft de Tadpole aangekondigd, ’s werelds kleinste webcam exclusief ontworpen voor laptops en tablets. Met ultraportabiliteit en topbeeldkwaliteit, is de Tadpole slechts een achtste van de grootte van reguliere webcams. Uitgerust met een directionele microfoon die alleen geluid oppikt binnen het gezichtsveld van de camera, biedt het AI-ruisonderdrukking en een aanraaksensor voor eenvoudige demping.

De Tadpole is opvallend klein, draagbaar, en eenvoudig te gebruiken met een plug-and-play benadering. De AI-gestuurde microfoon, VisiMic, is een primeur voor consumentenapparaten, met geluidsdemping buiten het gezichtsveld voor heldere videogesprekken. De Tap to Mute-functie, ingebouwd in de USB-C-plug, biedt directe demping. Opal’s focus op design en functionaliteit komt tot uiting in het compacte formaat en gebruiksgemak.

Met een prijs van $175, is de Tadpole wereldwijd verkrijgbaar op opalcamera.com en binnenkort op Amazon. Het product omvat DSLR-kwaliteit video-oproepen met een nieuwe machine learning ISP-systeem en een 4K, 48MP Sony IMX582-sensor. Opal Camera heeft een patent aangevraagd voor de Tap to Mute-technologie.Bronnen: Opal

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?