OpenRock lanceert S Open-Ear Air Sport Earbuds


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van OpenRock

OpenRock lanceert de OpenRock S Open-Ear Air Conduction Sport Earbuds, een innovatieve toevoeging aan hun open-ear audioproductlijn. Met TubeBass-technologie en 16,2 mm dynamische drivers biedt de OpenRock S een meeslepende geluidservaring met geconcentreerde bascapaciteit in open hoofdtelefoons.

Het ontwerp van de oordopjes richt zich op ergonomie, met aanpasbare siliconen oorhaken voor een veilige pasvorm bij diverse oorvormen. De batterijduur van 60 uur, inclusief 19 uur enkel afspelen en 5 minuten snelladen voor 1 uur gebruik, maakt de OpenRock S ideaal voor langdurige activiteiten zonder extra oplaadapparaten.

Geïnspireerd door sportpsychologie optimaliseert de OpenRock S de audiobeleving voor verschillende sportscenario’s met een zelfontwikkeld dynamisch audioberekeningsalgoritme. Bovendien biedt het oordopjes IPX5-waterbestendigheid en AI 4-Mic Noise Cancellation voor heldere gesprekken in lawaaierige omgevingen.

Met Bluetooth 5.3-technologie is de OpenRock S nu beschikbaar voor $89,99 in twee kleuren op Amazon.us, Amazon.uk, Amazon.de en de OpenRock-website. Als onderdeel van de aankomende Black Friday Cyber Monday Sale kunnen klanten tot 20% korting krijgen op Amazon.Bronnen: OpenRock

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?