OPPO brengt de Reno8 T-smartphone uit in Nederland voor 385 euro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van OPPO

OPPO heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn nieuwe Reno8 T-smartphone in Nederland. De Reno8 T is uitgerust met een 100 MP portretcamera en een modern ontwerp. De Reno8 T is onmiddellijk beschikbaar via de OPPO e-store en andere kanalen met een adviesprijs van €385.

De Reno8 T is de eerste smartphone in de Reno-serie met een 100MP portretcamera, evenals een 32MP selfiecamera en een 2MP microlens met 20x of 40x vergroting. Met de 100 MP portretcamera kunnen gebruikers portretten van hoge kwaliteit vastleggen met meer helderheid en detail, waardoor ze meer vrijheid hebben om bij te snijden of in te zoomen en een nieuwe foto te maken. Ondertussen stelt de microlens gebruikers in staat verrassende beelden vast te leggen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog dankzij een vergroting van 40x.

De Reno8 T heeft een reeks camerafuncties, waaronder AI Portrait Super Resolution, Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Portrait Retouching en Flash Snapshot, om foto’s naar een hoger niveau te tillen.

De Reno8 T heeft een eersteklas afwerking, gebouwd op klassieke designelementen uit de Reno-serie, en wordt geleverd in Midnight Black. OPPO heeft een vernieuwde versie van de bekende OPPO Glow-afwerking toegepast, die zorgt voor een zijdezacht gevoel. Een decoratieve reflecterende ring rond de cameramodule wekt de indruk van stralende sterren aan de donkere nachtelijke hemel.

OPPO heeft zich ingespannen om een vlotte gebruikerservaring op langere termijn te garanderen. Het heeft de Dynamic Computing Engine ontwikkeld, die het gebruik van systeembronnen optimaliseert voor een soepelere en stabielere ervaring. OPPO Labs heeft de Reno8 T specifiek getest op 48 maanden Fluency Protection, wat betekent dat het apparaat zelfs na vier jaar zeer efficiënt blijft.

De grote 5000 mAh-batterij van de Reno8 T laadt volledig op in slechts 67 minuten dankzij 33 W SUPERVOOC-opladen. 5 minuten opladen is voldoende voor 2,01 uur beltijd. De smartphone wordt geleverd met 8 GB RAM en 128 GB ROM. OPPO’s RAM-uitbreidingstechnologie kan het RAM-geheugen virtueel uitbreiden door tot 8 GB ROM te converteren.

Het 6,4 inch AMOLED scherm zorgt voor een visueel spektakel met een verversingssnelheid van 90 Hz voor een vloeiende beeldweergave. Stereoluidsprekers zorgen voor een meer meeslepende audio-ervaring, terwijl de Ultra Volume Mode ervoor zorgt dat het maximale volume met nog eens 40% kan worden verhoogd.

De Reno8 T wordt aangedreven door de nieuwste editie van ColorOS 13, die gebruikers nog meer intelligente functies biedt in een compacte, gebruiksvriendelijke en veilige Android-ervaring. Gebruikers kunnen nu Spotify bedienen vanaf het Always-On Display, kiezen om muziek af te spelen of te pauzeren, of aanbevolen afspeellijsten selecteren zonder de telefoon te ontgrendelen. Bovendien kan Screen Translate met Google Lens nu de inhoud van een volledig scherm vertalen met één klik vanuit het zijmenu, in plaats van handmatig te schakelen tussen verschillende apps.

Ten slotte heeft de nieuwste ColorOS 13 verschillende verbeteringen toegevoegd op het gebied van beveiliging en privacy. Auto Pixelate kan gevoelige informatie in schermafbeeldingen van chatberichten automatisch herkennen en pixeliseren, terwijl Private Safe is verfijnd om het risico op verlies of lekken van met een wachtwoord beveiligde gegevens te verkleinen.

De Reno8 T is per direct verkrijgbaar met een adviesprijs van €385.Bronnen: OPPO

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.