OPPO introduceert de A98 5G


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van OPPO

OPPO heeft zojuist de nieuwe A98 5G geïntroduceerd, de nieuwste toevoeging aan zijn A-serie smartphones. Deze indrukwekkende telefoon biedt gebruikers batterijprestaties van topniveau en een soepele gebruikerservaring.

De OPPO A98 5G is uitgerust met 67W SUPERVOOC-oplaadtechnologie, een grote 5000 mAh batterij en OPPO’s Battery Health Engine, waardoor de batterijprestaties vergelijkbaar zijn met die van vlaggenschipmodellen. Daarnaast zorgt het grote 120Hz-scherm, de RAM Expansion-technologie en het nieuwste ColorOS 13.1-besturingssysteem ervoor dat de A98 5G een razendsnelle en vloeiende ervaring biedt van begin tot eind.

De A98 5G is verkrijgbaar in de stijlvolle kleur Cool Black. Het toestel heeft een premium afwerking met het iconische OPPO Glow-proces, wat zorgt voor een prachtig glinsterend kristaleffect en een vingerafdrukbestendige afwerking. Met de 3D Curved Back Cover ligt de telefoon comfortabel in de hand en heeft hij een slank design met een gewicht van ongeveer 192 gram en een dikte van ongeveer 8,2 mm.

Wat duurzaamheid betreft, heeft de A98 5G zes belangrijke tests doorstaan, waaronder val-, water-, stralings-, klimaat-, herhaalde val- en signaalstabiliteitstests.

De batterijprestaties van de A98 5G behoren tot de beste in zijn prijsklasse. Met 67W SUPERVOOC kan de telefoon in slechts 44 minuten volledig worden opgeladen. Een oplaadbeurt van 5 minuten is al voldoende om 6 uur aan telefoongesprekken te voeren of 2,5 uur YouTube-video’s te bekijken. Met een volledig opgeladen batterij van 5000 mAh kun je tot 39 uur bellen, 16 uur YouTube-video’s bekijken of 8,4 uur gamen. Bovendien behoudt de batterij dankzij OPPO’s Battery Health Engine tot wel 80% van zijn oorspronkelijke capaciteit na 1600 laad- en ontlaadcycli, wat betekent dat de batterij tot wel vier jaar lang optimaal presteert.

De A98 5G heeft een 6,72 inch scherm met een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor het beeld vloeiender en responsiever is. Met het krachtige Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform, 8 GB RAM en 256 GB ROM, biedt de A98 5G geweldige prestaties en voldoende opslagruimte. Dankzij de RAM Expansion-technologie kan de telefoon ongebruikte ROM-opslag omzetten in tijdelijk RAM, waardoor de beschikbare hoeveelheid RAM wordt verdubbeld. Daarnaast biedt de A98 5G gegarandeerd een vloeiende gebruikerservaring gedurende vier jaar met een gemiddeld verouderingspercentage van minder dan 10% na dagelijks gebruik.

Op het gebied van fotografie heeft de A98 5G een geavanceerd camerasysteem met een 64MP AI-camera, een 32MP selfiecamera, een 2MP dieptecamera en een 2MP microlens. Met functies zoals portretmodus, AI-portretretouchering en AI-kleurenportret, kunnen gebruikers hun creativiteit de vrije loop laten en prachtige foto’s maken in elke situatie. De microlens met 40x vergroting stelt gebruikers in staat om details te ontdekken die met het blote oog niet zichtbaar zijn en de microscopische wereld te verkennen.

De OPPO A98 5G is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland in de kleur Cool Black voor de prijs van €385,- voor het model met 8 GB RAM + 256 GB ROM.Bronnen: OPPO

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.