Corsair lanceert nieuwe gaming gear


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Corsair

CORSAIR heeft de lancering aangekondigd van twee indrukwekkende pc-gamingaccessoires: de NIGHTSABRE WIRELESS Gaming Muis en het K65 PRO MINI Optisch-Mechanische Gaming Toetsenbord.

Beide producten bieden superieure responsiviteit en prestaties voor een optimale game-ervaring. De NIGHTSABRE muis heeft een symmetrische vorm die comfortabel in de hand ligt, met 11 programmeerbare knoppen en aanpasbare instellingen. Met de NIGHTSABRE kun je draadloos spelen met een lage latentie via SLIPSTREAM WIRELESS of Bluetooth. De muis heeft ook een nauwkeurige optische sensor en responsieve knoppen voor snelle acties zonder vertraging.

Het K65 PRO MINI toetsenbord heeft een compact ontwerp met een 65% lay-out, inclusief belangrijke functietoetsen en een responsieve OPX optische schakelaar. Het toetsenbord biedt een aangename typervaring met geluiddemping en snelle activering van toetsaanslagen.

Beide apparaten hebben aanpasbare RGB-verlichting die gesynchroniseerd kan worden met andere apparaten via de CORSAIR iCUE-software.

De NIGHTSABRE muis en K65 PRO MINI toetsenbord zijn nu verkrijgbaar via de CORSAIR-webwinkel en geautoriseerde retailers.

Benieuwd naar de NIGHTSABRE? De officiele review is hier beschikbaar : NIGHTSABRE reviewBronnen: Corsair

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?