OverclockersUK lekt per ongeluk de 14e gen Intel prijzen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van VideoCardz

OverclockersUK, heeft de Intel Raptor Lake Refresh CPU’s eerder dan gepland op hun website geplaatst. Deze retailer staat erom bekend nieuwe hardware direct beschikbaar te stellen zodra het officiële embargo is opgeheven. Een oplettende hardwareliefhebber, @momomo_us, ontdekte de nieuwe CPU-serie op de website en noteerde de prijzen. De 24-core Core i9-14900K wordt gelanceerd voor £579 (K) en £560 (KF), de 20-core i7-14700K wordt verwacht voor £399 (KF), en de 16-core i5-14600K-modellen zullen geprijsd worden op £320 (K) of £300 (KF). Deze prijzen vertegenwoordigen een bescheiden stijging ten opzichte van de huidige prijzen voor de 13e generatie Core-modellen.

Het is belangrijk op te merken dat de 13e generatie Core-serie oorspronkelijk hogere lanceringsprijzen had in het VK, voornamelijk als gevolg van wisselkoersschommelingen. Daarom is het passender om de prijzen van de nieuwe serie te vergelijken met de huidige markttarieven in plaats van de initiële lanceringsprijzen.

De officiële aankondiging van de nieuwe serie staat gepland voor 16 oktober. Tegelijkertijd zullen bekende fabrikanten zoals ASUS, Gigabyte, MSI en ASRock updates introduceren voor Intel Z790-moederborden of zelfs geheel nieuwe moederbordontwerpen presenteren om de nieuwe CPU’s te ondersteunen.Bronnen: VideoCardz

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?