Productpagina @ ozonegaming.com


Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik mijn eerste Ozone productje reviewde. De Strato Evo headset ligt hier overigens nog, en wordt regelmatig met veel plezier gebruikt. Hoewel de nieuwe headset van Ozone, de Blast 4HX, binnenkort ook aan bod komt ga ik vandaag kijken naar iets anders: De Ozone Argon Ocelote World edition.

De Ozone Argon is de nieuwste muis van Ozone, en kenmerkt zich o.a. door een RGB LED feature. De Ocelote World uitvoering is in de basis hetzelfde beestje, maar is een geheel oranje (dus niet RGB) uitvoering omdat Ocelote vermoedelijk fan is van Oranje. Als je je afvraagt wie Ocelote is: Carlos “Ocelote” Rodriguez is een populaire gamer (inmiddels ‘retired’ als pro) / streamer met een stevige following: 209k followers op Twitter, meer dan 600k likes op Facebook, dik 230k followers op Twitch en nu dus zijn eigen gaming-sub-lijn bij Ozone (zijn hoofdsponsor) want naast deze muis is er ook een Ocelote headset, en ik heb een flauw vermoeden dat een Ocelote toetsenbord ook nog wel zal volgen. Nu weet ik dat pro gamers en streamers wat gewend zijn, maar zoiets moet toch best leuk zijn om te doen / hebben.

Deze muis is onlangs pas echt uitgekomen, maar op Gamescom in Augustus vorig jaar lag er al een prototype om even mee te spelen, en die maakte toen een prima indruk: lekkere vorm, en vooral lekker licht. Op dat moment ook Ocelote en de heren van Ozone zelf even kunnen spreken, leuke en ook gewoon heel normale mensen trouwens, dat verliep rustig totdat het publiek een beetje door kreeg wie dat manneke (Hij is Spaans he, zo groot zijn die niet) was en voordat wij wisten wat ons overkwam stond er een gigantische rij dames (en wat andere tieners) om Ocelote heen om hem aan te raken, met hem op de foto te gaan, of een lichaamsdeel te laten signeren. Niet zonder enige verbazing naar dat schouwspel gekeken overigens.

Maar goed, terug naar de muis: De Ozone Argon is verkrijgbaar voor ca 60 euro.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.