600,600Wederom tijd voor een reviewtje! Zoals je misschien is opgevallen in de eerdere reviews is dat wij een heel lief klein manneke erbij in huis hebben, welke soms op een onoplettend moment iets te hard iets van papa’s bureau af gooit… Resultaat: ik zocht een nieuwe headset.

Nu was de vorige vrij aan de prijs (150 euro+), en gezien de verwachte levensduur zocht ik een leuke headset van rond de 50-60 euro, die wel aan een aantal eisen voldeed. Allereerst wilde ik (voor gamen) toch wel graag een 5.1 headset, daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de headset goed over de oren valt, om gedurende langere game-sessies toch comfortabel te blijven zitten.

Ondanks dat ik nog niet bekend was met het merk Ozone, had ik die naam onlangs toevallig in positieve zin horen vallen, en besloot ik de Ozone Strato Evo een kans te geven. Met een prijs van 58 euro viel deze binnen het budget, en leek hij ook aan mijn andere eisen te voldoen.

Ik stapte over vanaf een Sennheiser PC360, een prima headset van een hele andere prijsklasse, maar ik wilde het iets redelijker voor het budget houden. Daarvoor had ik gedurende 1 maand een Creative Fatal1ty headset, waar ik gewoon niet blij mee was vanwege het draagcomfort. Daarnaast heb ik af en toe gebruik gemaakt van verschillende Logitech en Microsoft headsetjes tussen de 30 en 70 euro, en ondanks dat het niet verkeerd was, hoopte ik eigenlijk een betere game-headset ervaring binnen te halen met de Ozone.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.