“Palit toont kleurrijke ColorPOP-RTX 3060 Ti”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Palit

De Palit GeForce RTX 3060 Ti ColorPOP is de eerste “color shifting” grafische kaart ooit. Bij levendige metallic lakken verandert de kleur vanuit de kijkhoeken en varieert deze met de lichtomstandigheden. Met een geoptimaliseerd ontwerp is de kaart niet alleen robuust in prestaties, maar voegt hij meer plezier en flair toe aan je systeem.

Met zijn bijzondere lak geeft de Palit GeForce RTX 3060 Ti ColorPOP een glanzende “kosmische” metallic kleuring, waarmee deze een match is in de meeste behuizingen. Afhankelijk van de kijkhoek varieert van kameleongroen, elektrisch blauw tot ultraviolet.

Gebouwd op een solide thermische module, vergroot de Palit GeForce RTX 3060 Ti ColorPOP het luchtinlaat- en warmteafvoergebied voor een geoptimaliseerde koeloplossing. De 0-dB technologie zorgt voor stille koeling door de ventilatoren automatisch te stoppen bij een lichtere werkbelasting. Het model heeft een compact ontwerp met drie ventilatoren en biedt stabiele en robuuste prestaties voor een game-ervaring van het volgende niveau.

Palit heeft nog geen prijzen bekendgemaakt van de ColorPOP RTX 3060 Ti.Bronnen: Palit

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments