Panasonic kondigt een aparte gamingluidspreker aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Panasonic

Panasonic heeft de GNW10 SoundSlayer aangekondigd, een draagbare gamingluidspreker die gamers onderdompelt in een meeslepende geluidsbeleving. De GNW10 heeft een lichtgewicht, ergonomisch ontwerp met vier speakers, draadloze connectiviteit en AI-stembediening. Het systeem is compatibel met Windows 10/11-pc’s, PS4/PS5-consoles en de Nintendo Switch (alleen in de tv-modus) en ondersteunt subwoofer-uitvoer voor krachtige bassen.

De GNW10 biedt realistisch 3D-geluid met vier speakers en verschillende audiostanden voor verschillende speltypes. Het is comfortabel om te dragen zonder druk op oren, haar of bril. De draadloze verbinding heeft een lage latentie en intuïtieve knopplaatsing voor gemakkelijke bediening tijdens het spelen.

AI-technologie zorgt voor heldere communicatie met microfoons aan beide zijden van de luidspreker en ruisonderdrukking. Bovendien ondersteunt de GNW10 Project RED, dat gezondheidssystemen versterkt en levensreddende programma’s financiert.

De GNW10 zal beschikbaar zijn voor $299 op Amazon en shop.panasonic.com vanaf eind oktober 2023. Dit draagbare gaminggeluidssysteem biedt gamers een geheel nieuwe geluidsbeleving, met meeslepende audio en comfortabele draagbaarheid, waardoor het ideaal is voor langdurig gamen en samenwerken met vrienden.Bronnen: Panasonic

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?