Patriot Memory introduceert de Viper PV553 Gen 5 M.2 SSD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Patriot Memory

Patriot Memory introduceert de Viper PV553 M.2 2280 PCIe Gen 5 x4 SSD, een baanbrekende opslagoplossing ontworpen voor next-gen prestaties en uitgerust met een innovatief actief koelsysteem. De PV553 is Patriot’s eerste SSD met een blowerfan ontwerp, waarbij geavanceerde thermische dissipatie zorgt voor consistente koeling tijdens intensieve gaming-sessies. Met een slank 16,5 mm aluminium heat shield, ingebouwde thermische sensor en 5 jaar garantie, belichaamt de PV553 kwaliteit en betrouwbaarheid.

De SSD, voorzien van een PCIe Gen 5 x4 controller en 232-laags TLC NAND, conformeert volledig aan NVMe 2.0 specificaties. De efficiënte koeling resulteert in indrukwekkende lees-/schrijfsnelheden tot 12.400 MB/s en 11.800 MB/s, wat een ongeëvenaarde gaming- en contentcreatie-ervaring oplevert.

Om oververhittingsproblemen te verminderen, bevat de PV553 een geïntegreerde ventilator die koellucht naar aluminium vinnen leidt, wat resulteert in een opmerkelijke 40% warmtereductie. Met een dual-side thermische pad bevordert het efficiënte warmteoverdracht naar gestapelde vinnen, waardoor de sensatie van next-gen opslagprestaties wordt geleverd.

De Viper PV553 belooft niet alleen ingebouwde gegevensbeveiliging en foutcorrectiemogelijkheden, maar biedt ook een zorgeloze ervaring met een uitgebreide vijfjarige wereldwijde garantie. Ideaal voor gaming, videobewerking en contentcreatie, positioneert de PV553 zich als een garantie voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid voor enthousiastelingen.Bronnen: Patriot Memory

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?