Patriot Memory kondigt een nieuwe Portable SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Patriot Memory

Patriot Memory kondigt de lancering aan van hun nieuwste externe opslagoplossing, de Transporter External Portable SSD. Deze high-performance opslag biedt sequentiële lees- en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s, ondersteunt USB 3.2 en is compatibel met eerdere USB-versies. De Transporter Portable SSD is ontworpen voor eenvoudige overdracht van bestanden, foto’s en video’s, met een plug-and-play ontwerp, gestroomlijnd compact uiterlijk en een dubbele Type-C naar Type A+C-verbinding. Les Henry, VP van Noord- en Zuid-Amerikaanse verkoop, benadrukt de toewijding van Patriot Memory aan het revolutioneren van computeropslag met de beste combinatie van prestaties en kwaliteit.

De Transporter External SSD, gepland voor release in het vierde kwartaal van 2023, belichaamt deze toewijding. Het apparaat biedt veelzijdigheid en kwaliteit voor zowel PC- als Mac-gebruikers. Patriot Memory blijft streven naar innovatie in opslagtechnologie, en de aankomende Transporter External SSD belooft een aanvulling te zijn op hun missie om hoogwaardige prestaties te leveren in de wereld van externe opslagoplossingen.Bronnen: Patriot Memory

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?