Phanteks introduceert de D40-140 ventilatoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Phanteks

Phanteks breidt hun D30-ventilatorreeks uit met de indrukwekkende D30-140 ventilatoren, die een diameter van 140 mm hebben.

Een opvallend kenmerk van de D30-ventilatoren is de naadloze integratie van D-RGB-verlichting die over het frame en de bladen van de ventilator loopt, wat een visueel betoverend effect creëert. Wat de D30-ventilatoren onderscheidt, is hun unieke mogelijkheid voor eenvoudige en nette ventilatorkoppeling. Dankzij speciale brugconnectoren en schroefafdekkappen kunnen meerdere D30-ventilatoren zonder rommelige kabels worden verbonden, resulterend in een strakke, opvallende uitstraling.

Bovendien bieden de D30-140 ventilatoren zowel reguliere als omgekeerde luchtstroomopties, waardoor gebruikers hun koelconfiguraties kunnen aanpassen. Deze ventilatoren hebben een stevig frame van 30 mm en aerodynamische ventilatorbladen, geïnspireerd op Phanteks’ befaamde T30-ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor uitdagende toepassingen zoals radiatoren en gaasfilters, met optimale luchtdruk voor veeleisende koeling.

Kortom, de D30-140 ventilatoren bieden een perfecte balans tussen prestatie en stijl. Ze zijn verkrijgbaar in zowel zwart als wit, en de adviesprijzen variëren, afhankelijk van de configuratie en kleur. Deze nieuwe ventilatoren zullen beschikbaar zijn vanaf september 2023 en beloven de verwachtingen van pc-bouwers te overtreffen met hun innovatieve ontwerp en functionaliteit.Bronnen: Phanteks

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?