Phanteks introduceert Eclipse P200A ITX-behuizing


Phanteks heeft recent een nieuwe behuizing aangekondigd: de Eclipse P200A. Deze compacte mini-ITX behuizing heeft aan de voorkant een mesh front-panel met aan de onderzijde de I/O’s: 1x USB Type-C, 2x USB 3.0 en audio. Verder zijn er knoppen om de RGB-verlichting te bedienen en het systeem in te schakelen.

Aan de zijkant is een gehard glazen zijpaneel geplaatst, zodat alle onderdelen zichtbaar zijn. Daarbij kunnen er aan zowel de voor-, zij- als achterkant radiatoren tot 280mm voor waterkoeling geplaatst worden. Voor extra koeling is er plaatst voor tot zeven ventilatoren van 120mm, of twee van 140mm en nog vijf van 120mm. Grote videokaarten tot 350mm kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden, zodat deze zich altijd goed in het zicht bevindt.

Eventueel komt de Eclipse P200A met twee 120mm DRGB fans én bijbehorende RGB-controller. Eventueel kunnen deze via Asus Aura Sync, RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync, ASRock Polychrome of Razer Chrome aangestuurd worden. Qua drive bays is er plek voor vier 2,5″ drives, met aanschaf van aparte brackets kunnen in plaats daarvan vier 3,5″ schijven geplaatst worden.

Phanteks brengt de P200A uit als Performance of D-RGB, waar de performance zonder fans geleverd zal worden voor €49,90, en de variant met een tweetal verlichte fans voor €69,90.Bronnen: Phanteks

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.