Phanteks kondigt de Glacier One D30 waterkoeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Phanteks

Phanteks heeft onlangs de Glacier One D30-serie uitgebreid met de nieuwe Glacier One 420D30 All-in-One Liquid CPU-koeler. Deze indrukwekkende koeler is uitgerust met triple D30-140 ventilatoren en een 420 mm radiator, wat niet alleen zorgt voor uitstekende prestaties maar ook voor visuele pracht. Een opvallende eigenschap van de Glacier One D30 AIO-koeler is de mogelijkheid om de D30-ventilatoren met elkaar te verbinden, waardoor je ze centraal kunt beheren met slechts één kabel. Dit innovatieve ontwerp elimineert kabelwarboel en vereenvoudigt de installatie, waardoor je moeiteloos een nette en georganiseerde pc kunt bouwen. De koperen basis en vinnen zorgen voor efficiënte warmteafvoer, waardoor deze koeler een ultieme oplossing is voor high-end CPU’s.

De Glacier One D30 AIO-koeler is ontworpen met compatibiliteit in gedachten en heeft een slank en compact ontwerp dat de ruimte optimaliseert voor moederborden en RAM-modules. Het assortiment omvat nu 240, 360 en 420 modellen, allemaal naadloos compatibel met de nieuwste Intel 14e generatie, Raptor Lake Refresh-processors. Deze uitbreiding wordt ondersteund door de recente introductie van de D30-140 ventilatoren en de aankomende NV9-behuizing, waardoor pc-bouwers een combinatie van functionaliteit en stijl krijgen die ongeëvenaard is.

Deze nieuwe producten zullen beschikbaar zijn vanaf oktober 2023, met adviesprijzen van €189.90 voor zowel de zwarte als de witte Glacier One 420 D30-koelers. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van verbeterde koelprestaties en een opgeruimde bouwervaring met deze innovatieve koeloplossing.Bronnen: Phanteks

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?