Phanteks kondigt een aantal nieuwe producten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Phanteks

Phanteks heeft drie opmerkelijke producten onthuld voor PC-enthousiastelingen die streven naar topprestaties. Deze nieuwe producten omvatten de NV5 mid-tower behuizing, het NV5 Premium DRGB Kit en de Premium Vertical GPU Bracket, en combineren innovatieve eigenschappen, uitstekende koelcapaciteiten en opvallend ontwerp om ongeëvenaarde prestaties en esthetiek te bieden aan PC-opbouwers.

De NV5 mid-tower behuizing valt op door superieure koeling en visuele aantrekkingskracht. De glazen panelen bieden een naadloze weergave van interne componenten, terwijl de behuizing tot acht 120 mm ventilatoren en dubbele 360 radiatoren ondersteunt voor optimale koeling. Dankzij de verwijderbare PSU-afdekking is kabelbeheer eenvoudig, en de Digital-RGB-verlichting voegt personalisatiemogelijkheden toe.

De Premium Vertical GPU Bracket verandert de manier waarop grafische kaarten worden weergegeven. Het ondersteunt verticale positionering en is verstelbaar tot 30 graden, wat zorgt voor visueel aantrekkelijke weergaven vanuit elke hoek. Bovendien biedt het extra stabiliteit voor NVIDIA GPU’s met achterste schroefposities en voegt het D-RGB-verlichting toe voor een indrukwekkende uitstraling.

Deze nieuwe Phanteks-producten vertegenwoordigen een voortzetting van hun innovatie, waarmee ze premium oplossingen bieden voor PC-opbouwers die zowel prestaties als stijl waarderen. De NV5 mid-tower behuizing, het NV5 DRGB Premium Lighting Kit en de Premium GPU Bracket stellen enthousiastelingen in staat om hun PC-ervaring naar een hoger niveau te tillen met ongekende prestaties en aanpassingsmogelijkheden.Bronnen: Phanteks

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?