Phanteks kondigt nieuwe behuizing aan voor Servers


Phanteks heeft de lancering aangekondigd van de Enthoo Pro 2 Server Edition. Deze nieuwe behuizing is speciaal ontworpen om ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid te bieden. De Enthoo Pro 2 Server Edition is voorzien van innovatieve functies, zoals Phanteks’ “High-performance Fabric” en een ruim interieur, waardoor het geschikt is voor elke high-end configuratie, inclusief SSI-EEB-moederborden, extreme waterkoeling en uitgebreide opslagvereisten.

De behuizing biedt ondersteuning voor zowel consumenten- als serverklasse hardware, waardoor gebruikers diverse componenten naadloos kunnen integreren. Dit stelt gebruikers in staat om kostenefficiënte serversystemen te bouwen die voldoen aan hun specifieke eisen. De Pro 2 Server Edition heeft uitgebreide ondersteuning voor PCIe-apparaten, waardoor serverklasse hardware kan worden geïnstalleerd en er uitzonderlijke koelingsopties beschikbaar zijn voor optimale prestaties. Een extra ventilatorbeugel aan de linkerkant zorgt voor extra directe koeling, met name voor zeer veeleisende serveropstellingen.

De Enthoo Pro 2 Server Edition biedt uitgebreide uitbreidingsmogelijkheden met maximaal 11 PCI-slots, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om meerdere uitbreidingskaarten te installeren en hun serveropstelling naar wens aan te passen. Met zijn uitzonderlijke prestatievermogen, ongeëvenaarde compatibiliteit en uitgebreide opslagopties is de Enthoo Pro 2 Server Edition bedoeld om professionals en liefhebbers in staat te stellen krachtige serversystemen te creëren zonder concessies te doen.

De Enthoo Pro 2 Server Edition zal beschikbaar zijn vanaf juli 2023. De adviesprijs voor de versie met gehard glas is €169,90, terwijl de versie met een gesloten paneel verkrijgbaar zal zijn voor €159,90Bronnen: Phanteks, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?