Phanteks lanceert Glacier One AIO-waterkoelers


Recent heeft Phanteks een nieuwe lijn aan waterkoelers geïntroduceerd. Deze Glacier One, welke als ‘all in one’ in verschillende maten verkrijgbaar zullen komen, gaat minstens €124,90 kosten en komt deze maand nog verkrijgbaar.

Phanteks’ nieuwe Glacier One-serie zijn de eerste AIO-waterkoelers die het merk zal fabriceren. Ze komen verkrijgbaar in de radiatorformaten 240mm, 280mm en 360mm, waar de eerste twee over twee fan zullen beschikken en de grootste over drie fans. Daarbij heeft het merk ook de gebruikte fans los geïntroduceerd zodat er ook meer toegevoegd kunnen worden aan een systeem. Op het koelblok is een ‘infinity mirror’-effect met D-RGB verlichting geplaatst, daarbij is deze voorzien van een Gen7 Asetek-pomp.Phanteks nieuwe Glacier One AIO-waterkoelers komen deze maand nog verkrijgbaar, en zullen de volgende adviesprijzen krijgen, Glacier One 240 MP zwart: €124,90, Glacier One 240 MPH wit met HALOS D-RGB fan frames: €149,90, Glacier One 280 MP zwart: €139,90 en Glacier One 360 MP zwart: €169,90. De nieuwe fans komen voor €14,90 (120mm) en €16,90 (140mm) verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.Bronnen: Phanteks

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.