Phanteks lanceert nieuwe behuizingen en upgrade kits


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Phanteks

Phanteks, lanceert het NV9-chassis, NV7 en NV9 DRGB upgrade-verlichtingskits, een nieuw 5,5-inch Universeel Hi-Res Display en het Shift XT 5,5-inch Hi-Res Display. Deze producten combineren geavanceerde functies, uitstekende koeling, aantrekkelijk ontwerp en unieke mogelijkheden voor pc-configuraties.

Het NV9-chassis heeft een gestroomlijnd ontwerp met bijna naadloze glazen panelen en ultrafijn gaas voor optimale luchtstroom. Met ondersteuning voor elf 140 mm ventilatorposities en drievoudige 420 mm + 280 mm radiatoren biedt het uitzonderlijke koelprestaties. Het moederbordgerichte ontwerp ondersteunt accessoires zoals verwijderbare ventilatorbeugels en anti-doorhangondersteuning voor grafische kaarten. Een geïntegreerde LED-verlichtingsafdekking en plug-and-play 2-kanaals DRGB-controller zorgen voor moeiteloze verlichtingsregeling.

Phanteks introduceert ook premium D-RGB-kits voor NV7 en NV9, inclusief extra verlichtingsstrips voor meer aanpassingsmogelijkheden. Het 5,5-inch Hi-Res Display, beschikbaar in twee varianten, biedt een 2160×1440 IPS-scherm en plug-and-play-functionaliteit zonder softwarevereisten. Het Shift XT 5,5-inch Hi-Res Display is ontworpen voor naadloze integratie met het Shift XT-chassis.

Phanteks streeft naar innovatieve pc-hardwareoplossingen en biedt hoogwaardige componenten voor pc-enthousiastelingen. De producten zullen naar verwachting beschikbaar zijn vanaf medio december 2023, met adviesprijzen zoals NV9 Zwart | Wit: $249,99, NV7/9 Premium D-RGB Kit: $59,99, 5,5 Hi-Res Display: $109,99, en Shift XT Display: $129,99.Bronnen: Phanteks

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?