Philips breidt de Evnia 3000-serie uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

Philips Monitors breidt de Evnia 3000-serie uit met twee nieuwe modellen: de 27″ Philips Evnia 27M2N3200A en de 24″ Philips Evnia 24M2N3200A, speciaal ontworpen voor gamingliefhebbers. Deze monitors bieden een scala aan functies zoals Fast IPS-panelen, Full HD-resolutie, een verversingssnelheid van 180 Hz, HDR10 en Smart Crosshair, wat zorgt voor een meeslepende game-ervaring.

De monitors zijn ideaal voor intensieve en competitieve games dankzij hun Full HD-resolutie en een verversingssnelheid van 180 Hz, wat resulteert in ultravloeiende beelden. De Fast IPS-panelen hebben snellere reactietijden tot 1 ms GtG in de maximale overdrive-instelling. Bovendien elimineert de combinatie van 0,5 ms MPRT en hoge verversingssnelheden vrijwel alle bewegingsonscherpte, waardoor beelden scherp en helder blijven. Low Input Lag vermindert de vertraging tussen invoer en weergave op het scherm.

De monitors zijn voorzien van speciale functies om de game-ervaring te verbeteren. Smart Crosshair helpt bij het richten, terwijl de snelle toegang tot OSD-modus verschillende instellingen biedt, zoals First-Person Shooter-modus voor betere zichtbaarheid in donkere scènes en Racing-modus voor verhoogde kleurverzadiging en snelle reacties. Real Time Strategy-modus met SmartFrame-technologie markeert specifieke gebieden voor gerichte aanpassingen.

Daarnaast bevatten de monitors milieuvriendelijke componenten, zoals een chassis van 85% gerecycled plastic en 35% gerecycled plastic in de voet en bovenkant van de standaard. Ze zijn ook uitgerust met LowBlue-modus en Flicker-Free technologie om oogvermoeidheid te verminderen, en een in hoogte verstelbare standaard voor extra comfort tijdens lange gamesessies.

De Philips Evnia 27M2N3200A is nu verkrijgbaar voor £159,99, en de 24M2N3200A zal vanaf medio juni beschikbaar zijn voor £139,99.Bronnen: Philips

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?