Philips brengt draagbare 16″ IPS-monitor uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips Monitors

Philips Monitors heeft de 16B1P3302 aangekondigd, een gloednieuwe, lichtgewicht 16” (15,6″ / 39,6 cm diag.) monitor. Rijk aan functies en toch zeer draagbaar voor verbeterd entertainment en productiviteit – ze hebben allemaal een slank, slank, meermaals bekroond ontwerp.

Draagbaarheid ontmoet productiviteit
De Philips 16B1P3302 heeft alle functies die nodig zijn voor gemakkelijke productiviteit in verschillende werkcontexten, van slanke kantoordesktops tot telewerken tot allerlei soorten mobiele werkoplossingen. Het verbeterde 16:9 Full HD-scherm met SmartImage is compact voor gemakkelijk transport en opslag, maar levert toch een krachtige visuele punch, met levendige kleuren, scherpe details en rijk contrast. IPS-technologie biedt royale kijkhoeken van 178°/178°, zodat gebruikers vanuit bijna elke hoek van het scherm kunnen genieten.

Flexibiliteit is echt gegarandeerd met de Philips 16B1P3302, dankzij een reeks functies die zijn ontworpen om werken en spelen onderweg te vergemakkelijken. De slanke, omkeerbare USB-gaaskabel van de monitor is zacht en buigzaam om in elke tas te passen, terwijl de Type C- en Type A-connectoren gebruikers in staat stellen te genieten van video met hoge resolutie vanaf hun smartphone of laptop, te profiteren van de productiviteit op twee schermen, de monitor op te laden, breng gegevens met hoge snelheden over en geniet van snel, eenvoudig delen en presenteren.

Naast deze flexibele, hoogwaardige functies staan ​​comfort en welzijn centraal bij de Philips 16B1P3302, die is voorzien van een doorlopende kantelbare standaard met meerdere hoeken die van 0-90° kan worden gebogen, evenals een oogvriendelijke LowBlue-modus en Flikkervrije technologie.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips 16B1P3302 is vanaf juli te koop voor € 239.



Bronnen: Philips Monitors

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.