Philips brengt drietal Full-HD M3000-monitoren uit met 165Hz-display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Philips

MMD, eigenaar van Philips Monitoren, heeft een drietal nieuwe monitoren aangekondigd. Deze modellen vallen onder de M3000-serie, en beschikken over een Full-HD resolutie, een 27″ display en een refreshrate tot 165Hz. Hieronder kort de aankondiging vanuit MMD.

De overhand in gamen
De Philips Monitors M3000-serie is ontworpen om uitstekende prestaties voor gamers te garanderen en biedt alles wat ze nodig hebben om altijd de overhand te hebben. Net als bij de vorige modellen in de serie, voldoen zowel het ontwerp als de functies van de Philips-monitoren 27M1N3200VA, 27M1N3200VS en 27M1N3200ZA aan de smaak en verwachtingen van gamers over de hele wereld. De algehele stijl van de serie is voorzien van een gedurfde nieuwe standaard met metalen textuur voor een minimalistische look die past bij elke omgeving, opstelling of zelfs thuiskantoren, en degenen die een opstelling met meerdere monitoren plannen, zullen vooral het driezijdige frameloze ontwerp waarderen dat de illusie wekt van een groter scherm.

Naast de gedurfde buitenkant bieden deze monitoren functies om intense gamesessies vol te houden en voordelen te bieden ten opzichte van de concurrentie. Alle drie de monitoren bieden 165 Hz verversingsfrequenties voor pc-gaming en 1 ms (MPRT) snelle respons voor vloeiende, scherpe, briljante beelden. Het is zelfs mogelijk om een ​​verversingssnelheid van 120 Hz te bereiken met FHD-resolutie voor consolegamers. De Adaptive Sync levert scheurvrij, haperend en soepel gamen, terwijl de lage invoervertraging de apparaat-/monitorvertraging vermindert. Het nieuwe Philips-gamingdisplay heeft een OSD met snelle toegang, afgestemd op gamers, biedt meerdere opties en zorgt voor topprestaties.

Meeslepende en comfortabele beelden
De beelden zijn nauwkeurig en levendig dankzij de 16:9 Full HD-resolutie (1920 x 1080). Met Ultra-Wide-Color-technologie die een breder spectrum levert voor levendige en briljante foto’s, en SmartContrast voor rijke zwarte details, kunnen gebruikers elk detail in gevechten zien, waardoor de gameplay boeiender dan ooit is. De Philips 27M1N3200ZA is voorzien van IPS LED-technologie voor breedbeeld voor beeld- en kleurnauwkeurigheid, terwijl de 27M1N3200VA en 27M1N3200VS zijn voorzien van een VA-display voor contrastrijke beelden met brede kijkhoeken.

Deze modellen zijn ontworpen om lange gamesessies te ondersteunen en zijn uitgerust met een reeks technologieën die het comfort en het welzijn van de gebruikers waarborgen. De monitoren worden geleverd met de LowBlue-modus en trillingsvrije technologie om een ​​kijkervaring te garanderen die prettig is voor de ogen. Terwijl kantelen, draaien, draaien en hoogteverstelling mogelijk zijn op 27M1N3200VA en 27M1N3200ZA voor een optimale ergonomische opstelling.

Prijzen en beschikbaarheid
De Philips 27M1N3200VS en 27M1N3200VA zijn vanaf februari 2022 verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 269 en € 279. De Philips 27M1N3200ZA is vanaf maart 2022 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299.Bronnen: Philips

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.