Philips brengt nieuwe True Wireless In-Ears uit


Vandaag heeft Philips een nieuw paar draadloze In-Ears aangekondigd. Deze Philips TAT8505BK-set komt inclusief oplaadcase vanaf vandaag verkrijgbaar in diverse winkels voor ongeveer 160 euro.

Zo beschikken deze oortjes over hybrid active noise cancelling en een speciale bewustzijnsmodus, zodat de omgeving hoorbaar kan blijven. De 13mm drivers zorgen voor krachtige bas en heldere hoge tonen, en zijn vormgegeven in een compacte behuizing. Wanneer de oortjes uit de oren worden genomen ontbreken deze de muziek, om weer verder te spelen als ze weer geplaatst worden.

Met de meegeleverde case kan de batterijduur van 6 uur zonder ANC, 5 uur met ANC, verlengd worden met 16 uur. Na 15 minuten laden kan er weer een heel uur muziek geluisterd worden. Door het geometrische design geven de oortjes een comfortabele fit, en zijn daarbij te bedienen door op de behuizing te tikken.


Philips’ nieuwe True Wireless In-Ears TAT8505BK zullen vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, en zijn onder andere bij BCC al te koop voor €159.Bronnen: Philips

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.