Philips introduceert 45-inch monitor voor verbeterde workflow


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MMD

Op 3 april 2023 wordt de nieuwe Philips-monitor, de 45B1U6900CH, beschikbaar voor het publiek met als doel de workflow te verbeteren. De Philips 45B1U6900CH is uitgerust met een groot scherm van 44,5 inch (113 cm diagonaal) met een resolutie van 5120 x 1440 en diverse andere functies die zijn ontworpen om professionals te helpen multitasken, waaronder een 5MP webcam, USB-C docking met RJ45, een 32:9 SuperWide-scherm en een gebogen scherm met kijkhoeken van 178/178 graden.

Het grote scherm van 44,5 inch en de 32:9 SuperWide-verhouding stellen professionals in staat om meerdere vensters eenvoudig te openen en een extra breed perspectief te hebben voor het bekijken van video-inhoud, waardoor de productiviteit van de workflow wordt verhoogd. Het Curved VA Display van de monitor produceert brede kijkhoeken van 178/178 graden en een kromming van 1500R voor scherpe, contrastrijke beelden en een meer meeslepende ervaring.

Een andere belangrijke troef voor optimale productiviteit is de Philips 45B1U6900CH’s pop-up 5MP webcam, die is geoptimaliseerd voor een betere video-ervaring en is uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoon en een ingebouwde 5MP-webcam voor hoogwaardige vergadergesprekken. De pop-up 5MP-webcam helpt ook individuele productiviteit met Windows Hello, waarbij geavanceerde sensoren voor gezichtsherkenning gebruikers binnen enkele seconden inloggen op al hun Windows-accounts.

De Philips 45B1U6900CH beschikt ook over andere functies die professionals kunnen helpen bij het uitvoeren van hun dagelijkse taken, waaronder USB-C docking met RJ45 voor verbinding met het netwerk, Display HDR 400 voor VESA-gecertificeerde kleuren van hoge kwaliteit op het scherm, een hoofdtelefoonhaak voor eenvoudig opbergen en MultiClient Integrated KVM voor het bedienen van een opstelling met twee pc’s op dezelfde monitor. De TÜV Rheinland Eyesafe RPF 50-certificering van de monitor zorgt ook voor bescherming tegen door blauw licht veroorzaakte oogvermoeidheid met zijn altijd aanwezige blauwlichtfilter op het scherm.

De Philips 45B1U6900CH is beschikbaar vanaf april en heeft een prijs van €1.189,00.Bronnen: MMD

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.